Julshow med Zillah och Totte
Söndag 1 december – Stora Teatern

Biljettinfo

Plats
Stora Teatern
Pris
130 - 230 kr
Tid
14:00
sön 1 december
Speltid ca: 45 min

Info

Kontakta Kulturpunkten vid frågor om biljettbokning eller hemsidan.

Kontakta arrangören vid övriga frågor om evenemanget.

Familjeshow med jultema och apkonster i världsklass! När Zillah & Totte intar scenen utlovas en show där ingen går säker. Barn i åldrarna 1 till 99 bjuds på humor och musik i ett högt tempo, där apan Totte går ”bananas” och bevisar att Zillah är en buktalerska i absolut världsklass. Både små och stora blir förtrollade av hur en schimpans kan verka så levande och mänsklig, med en helt unik personlighet.

Det bjuds på humor, sång och härliga interaktioner med publiken. Som till exempel när Totte en gång för alla försöker slå fast att vintern är bättre än sommaren. Vad kan vara mer passande inför julen än att radarparet återberättar gången när Totte slog in sig själv i ett paket för att ge i julklapp till Zillah? Det handlar den uppskattade sången ”Totte i Paketet” om, och Zillah får också möjlighet att bjuda på skönsång i hennes vackra rendering av klassikern White Christmas. Ja, om inte Totte kommer in och förstör allt, så klart. Men det skulle han väl aldrig göra. Eller? Totte är som vanligt kärlekskrank och en av de mest uppskattade delarna av showen är när den treåriga apan tar upp två vuxna kvinnor på scenen för en speed date. Och Totte har inga spärrar när han grillar dem på om de gillar håriga män eller inte, och bjuder på långtradare som får hans dejter att ramla av stolen. Det brukar bli total kalabalik när Totte går loss.

Zillah & Totte slog igenom stort när de vann den allra första säsongen av TVprogrammet ”Talang” 2007, och följde upp succén med att åka till Hollywood och vinna ”World Championships of Performing Arts” (”Talang-OS”) i Varietéklassen. Fyra säsonger av det Kristallennominerade barnprogrammet ”ApTV med Zillah & Totte” har följt, tillsammans med en rad olika framträdanden i TV och radio. Zillah gör dessutom röstentill olika karaktärer i barnprogram. En höjdpunkt i karriären var att få uppträda för Kungen, då Totte försökte få Hans Höghet att ställa sig upp och dansa… och lyckades!

Alla speltillfällen